onsdag 30 september 2009

Höst!!!

Tänk vad snabbt det slår om från sommar värme till kyla. Men det är åndå härligt med höst när solen skiner och löven i olika färgsprakande nyanser lyser. Jag har fortfarande inte kommit igång med att sätta in bilder men det kommer jag lovar. Idag är det arbete som står på schemat, men imorgon är jag ledig så då tänkte jag köpa lite (vit) färg till mitt nya projekt symaskin.
Ha en skön höst dag
kram Annika

2 kommentarer:

 1. Hej, Annika!

  Vill önska dig hjärtligt välkommen till den underbara bloggvärlden. Hoppas du får mycket nöje. Ja, du har ju redan varit inne på en del bloggar och fått inspiration. Det ska bli spännande att få se dina bilder också, när du börjar lägga ut dem.
  Jag har addat dig till min blogglista.

  Ha det så bra


  Kram Inka

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du kommer att trivas i blogg världen.Själv trodde jag inte det skulle vara så skoj.Har länkat dej så jag följer din blogg .Ska bli skoj när du lägger ut bilder.Ha en mysig kväll kramizar ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera