Adevent

Hej på er goa vänner!

Tänk att idag är det första advent, Har ni fått fram alla stjärnor och ljustakar?
jag satte upp allt i fredags. Men har inte riktigt fått jul fint än här hemma, vi håller ju fortfarande på med vår hall men snart är det klart för nu är det socklarna som står på tur. Jag har målat ca 10meter panel 3ggr och det tog tid vill jag lova men bra blir det bildbevis kommer så småning om.

Och i fredags var maken och jag ill Norrköping och handlade julklappar och hade en mysig dag på tu man hand. Det är så skönt vi köper bara klappar till den lilla sonen (snart 17) och nått litet till dom 2 utflugna pojkarna,paket till släkten slutade vi med för längesedan SKÖNT! Det är ju ändå barnens helg på julen.

Min lilla familj kommer att åka till varmare breddgrader över julen, det ska bli så underbart :)

hoppas på att kunna lägg ut lite bilder då om det går.

Ha en mysig förtsa advent och ta ett glas glögg och njut.
kram annika

Kommentarer