söndag 20 december 2009

fjärde advent


Idag är det fjärde advent!
och snön ligger så vackert vit utanför fönstret så det blir en vit jul för alla som firar den här hemma i sverige. Jag önskar er alla en skön söndag och passa på att var ute nu när det är så fint.


När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla människor räknar:
dan före dan före dopparedan.

Kramizar Annika

torsdag 17 december 2009

Julloov!!!


Hej på er goa vänner!
Nu i december och jultider tänker jag ta lite bloggpaus, ska bara njuta och mysa med familjen och äta god mat ,sola och bada...... nej jag har inte blivit förvirrad som ni kommer ihåg så ska jag ju resa bort över jul, ni må tro vad skönt det ska bli att slippa denna snö o kyla. Och ni ät inte för mycket julmat så ni får ont imagen. Glöm inte att njuta av ledighet och varandra så ses vi i januari igen.
Annika

onsdag 16 december 2009

Billys nya skrud!!!

Hallo!
Har ni skottat fram er ur snö drivorna?
Efter önskemål så lägger jag nu ut bilder på min billy hylla som jag nu i höst har målat om, Från början var den i björk (glömde ta en före bild men den finns på ikea att se) men så målade jag den i antikgrått istället, det ska dit socklar nertill för att få den att se platsbyggd ut. Ev kanske det blir krön också vad tycker ni?? Har heller inte riktigt bestämt om jag ska skriva nått på dörrarna under teven. Vi får se hur det blir.
Ha en skön onsdag
kram annika

tisdag 15 december 2009

ja se det söar det var väl roligt......


...... iallafall för alla barn är det ju roligt med snö, men inte lika kul när man ska stå ute och frysa som dagisfröken då före drar jag faktiskt sommaren. Men det blir ju lite ljusare trotts allt med den vita snön. Det känns ännu bättre och veta att snart sitter man i värmen och har sand mellan tårna och shorts på sej om sisådär en vecka.Idag blir det lite städning innan det är dags att halka iväg till jobbet. Det känns lite lyxigt att ha hela förmiddan för sej själv. Igår hade vi lite annorlunda julpyssel för oss här hemma, vi fick nämligen ett lamm, dock inte ett levande utan ett för mat behov, så det blev att skära och mala färs hela kvällen, men vad härligt att ha frysen full av stek,färs och köttbit av finaste sortens kött.

Hoppas att ni tar det lugnt på vägarna idag mina vänner .
Kramizar Annika

söndag 13 december 2009

Lucia och tredje advent


Hej!
ville braa önska er alla en skön Lucia dag och tredje advent!
Här har vi faktiskt fått lite vitt på marken, så nu börjar det bli lite julstämmning iaf :)

kramizar Annika

"När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och alla bakar kakor
och har ett väldigt styr."

lördag 12 december 2009

Äntligen är det klart!

Hallå på er alla i stugorna. Har ni det stressigt? det har inte jag, nu har jag lagt in lite bilder på hallen efter renoveringen (under flicken hall finns före bilder). Tyvärr blev dom lite gryniga men övning ger färdighet. Det som ligger vid lyktan är mina nya nycklar som inhandlades på Stjärnholmsslott förra helgen, där åt vi ett gott julbord.
även spegeln kom väl till pass igen efter ha stått i källaren ett tag, det är igentligen en badrums spegel, men jag tyckte den passade bra i hallen, den har en lite hylla som man kan ställa lit mysiga saker på. Nu står det ett litet luciatåg o ljus där.
Helbild på hallen, Nästa projekt blir att ta sej an pallen som ska kläs om o målas.
idag blir det en riktig slappar lördag med god matt och ett glas rött till, och har man tur kanske det är nått bra på tv också.
ha det gott och fastna inte i paketsnören och knäcken nu.

kram Annika

onsdag 9 december 2009

zzzzzzzzz

Så här känner jag mej just nu..... trött,trött....vill bara få gå i ide.
nu vill vi ha lite
längtar till att få se den snart!!!!!!!!!!

Kram Annika

söndag 6 december 2009

andra advent


Advent !

När andra ljuset brinner
då är lucia här.

Hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.

Ha en skön advents söndag
kram Annikalördag 5 december 2009

julbord


Godmorron!
Äntligen är det helg igen. Det blir en helg i släktens tecken, idag ska min familj med barn o respektiv + mormor ,morfar iväg och äta årets första julbord. Jag hoppas att man får lite julstämmnig då eftersom det är på ett slott. Gott ska det bli i allafall.

Imorron bär det av till min syster i mariefred där ska vi fira en 18 åring, ska bli så roligt att träffas. Jag ska även försöka hinna med lite julpyntnig här hemma också, det blir lite lagom med tomtar då vi inte kommer att vara hemma över jul ! det är ju så tråkigt att komma hem till julpynt när man har haft sommar på resan. Hoppas att ni får en skön andra advents helg ni också i stugorna.

kram Annika

torsdag 3 december 2009

En särskild dag!

Ja idag är det 20 årsedan jag träffade min älskade man, tänk vad fort åren har gått. Det har varit mina allra bästa år och jag hoppas på minst lika många till, han är mitt allt .


AMOR VINCIT OMNIA !!!!!

Kram Annika

onsdag 2 december 2009

burr vad kallt !!!!!!!!!hallo!

Har ni också kallat hos er, här var det -4,5 imorse och det är kallt för oss som bor söder ut. Men det är lite frostigt ute och det är ju fint ialla fall.

Idag blir det lite städning här hemma , ska försöka få bort allt damm som blev efter hall renoveringen och efter det blir det lussebulls bak på eftermiddan.Man måste ju passa på och göra lite nytta på sin lediga dag. För imorron o på fredag jobbar jag sent så då finns ingen ork att baka.
så i kväll blir det mys fika till tv och Halv åtta hos mej+arga snickarn.


och imorron är det en speciell dag ..............

ha det gott
kram annika