Åter till verklighetenGodmorron i vinterkylan!

Så var man tillbaka i kalla sverige igen burrrr!!svårt att fatta att man för några dagar sen befann sej här (se bild ovan) vi har haft det så jätteskönt på vår jul resa till Fuerteventura med en temperatur på ca 27g om dagarna och sol, så nu har jag laddat batterierna ordentligt. Och vad skönt det var att slippa all jul stress. Vi har badat,solat ätit och druckit gott, så jag kan verkligen rekommendera att resa bort över julhelgerna.

idag blir det till att jobba igen, får packa med mej varma kläder så jag int fryser när jag ska vara ute med dagis barnen och leka i snön.

Jag ser verkligen fram emot att våren att ska komma , kanske går det fortare om jag städar ut julen och sätter upp vår gardinerna med tulpaner på???? jag ska prova det i helgen.

ha det gott
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej, Annika!

  Åh, vad skönt det ser ut på Fuenteventura. Vill ha den värmen nu.
  Ja, nu är julen utstädad så nu är det bara att vänta på våren. Till dess kan man ju pyssla lite.

  Trevlig fortsättning på det nya året önskar jag dig


  Kram Inka

  SvaraRadera

Skicka en kommentar