mer snö åh nej


Här har det börjat snöa igen, nu är jag så less på detta så snart får man väl emigrera.
Nåväl , igår var jag en sväng på stan för att köpa en stege till sovrummet, så man kan hänga kläderna på,men vad besviken jag blev , den var alldeles för smal o ranglig möjligen kunde man hänga ett par strumpor på den. Så det blir nog till att flörta lite med maken skulle jag tro.

Idag har jag roat mej i tvättstugan, tänk att tvätten aldrig tar slut. Sonen är fortfarande hemma med sitt ben men svullnade börjar ge med sej. Jag köpte lite semlor som uppmuntran till honom o mej då vi är själva hemma, maken är ute på utflykt o kommer hem sent. Ikväll är det dax för ett nytt avsnitt av det okända o halv åtta.

Idag blir det Hamburgare med pommes till middag. Sen får vi se vad sonen önskar för mat imorron då det är hans födelsedag.

Kramizar Annika

"Bebisar är väldigt mjuka. Jag vet inte vad de är gjorda av för sorts skinn, men de kan tvättas ialla fall"
"flicka 6år"

Kommentarer

  1. Visst är det väl bara för tråkigt .Himla snöande tror jag blir tokig snart vill ha vår.Ha en skön kväll varmkram Rita ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar