nu är den här!!!!!


Soooolen alltså

Hejsan på er ,vilken härlig dag solen skiner och det droppar från taken. Iadg är jag ledig helt underbart, har redan hunnit med tvättstugan ocg dammsugit o tvättat golv vilken energi man får när solen lyser. Helgen har varit lugn en tur på stan i lördags samt en promenad hann vi med,på kvällen blev det god mat o dryck och en titt på andra chansen. Söndagen var det en lite lagom latdag. Som tur var slapp jag magsjukan som härjar på mitt jobb,3 av 7 personal var borta på fredagen men barnen klarade sej det var nästan full grupp. Imorron blir det en arbetsdag igen, tror jag ska åka och köpa en skiva som jag ska montera mitt dokument från Fridas gården som kom i fredags.
ikväll blir det en hel kväll med teven från 19.30-22 massor av bra program är det.
ha en skön måndag
kramizar annika

Kommentarer