lite nya sommarkläder


Idag tog vi en tur ner till stan, där jag shoppade lite kläder, den blommiga tunikan och vita jackan + vita leggings med lite spets ner till och en rosa spets tunika inköptes på KappAhl. Jag har under ledigheten också hunnit med att måla hyllorna så nu är en klar och står på plats. dagens middag består av kyckling filéer med broccoli gratäng, till förrätt blev det räkor och lime aoli för min del, min käre make fick ostron, som jag tog en liten smak bit av, och det smakade HAV.
Kram Annika

Kommentarer

  1. Jag längtar efter en ny sommarklänning. Den ska vara så fin och romantisk :-)
    Ha en skön fredagskväll!
    Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Vad Fina kläder du har köpt.Kul både med shopping och lite nytt.Önskar dej en mysig kväll Kram Rita ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar