sköna söndag


Hej på er!
Vilken underbar dag det har varit sol och blå himmel. Idag har jag rengjort symaskins underredet 3ggr så nu hoppas jag att det är rent så jag kan börja måla. Idag tog jag o min älskling en tur till stranden med lite picknic och njöt av solen, tänk att snart är det fullt med badande människor där, men idag var det lugnt bara vi och fåglarna. Har tagit det lugnt annars ihelgen, magen har varit krånglig fick en lindrigare variant av magsjukan som härjar på jobbet för 3:e gången nu ivår. Hade tänkt åka till ikea ihelgen men det får bli imorron efter jobbet i stället. nej nu ska jag ta och se om maskinen har torkat. Ikväll blir det broccoligratäng med skinka i och till dessert hemlagad Hallonmousse med nonstop.

Kramizar Annika

Kommentarer

  1. Det har varit en härlig dag, särskilt nu på kvällen. Jag har målat vägg och skåp som jag ska visa på bloggen.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  2. I dag har det varit en kanondag.Har bara varit och njutit och myst av det sköna vädret.Önskar dej en skön kväll Kramar Rita ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar