konsoller får ny fuktion

godmorron!

idag tänkte jag visa mina konsoller som jag vann på tradera för en tid sen, har inget före kort men dom var svarta. Nu är dom vita och sitter i dörren mellan vardagsrummet o makens kontor.
närbild....

skärmväggarna ni ser lite av skärmar av vårat nya sovrum i vardagsrummet, mer får ni se imorron.

Kram Annika

Kommentarer

 1. Hej, Annika!

  Gud vilka snygga konsoller. Kollade längre ner på din sida och ser att du har målat ett symaskinsunderrede som du ska ha i badrummet. Ska du ha handfatet i? Åh, det låter så häftigt. Snälla, gör klart det snabbt så jag får se hur det blir. Och skriv gärna hur man gör också.


  Ha det gott


  Kram Inka

  SvaraRadera
 2. Åh visst blir det fint, jag gjorde det i våras och jag tror vi tom har samma konsoller ;o)
  ha en finfin kväll!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera

Skicka en kommentar