semester slut


Godmorron gott folk!
så var det helg igen och slut på semestern, tänk vad fort 3,5 vecka har gått. Det har varit väldigt skönt att vara ledig så det känns helt okej att börja jobba på måndag, jag har ju förmånen att kunna vara ute på arbetstid eftersom jag jobbar på förskola, det skulle kännas värre om jag skulle vara tvungen att stå inne på en fabrik tex.

De senaste dagarna har jag o maken små fixat med balkongen , med hjälp av lite reglar+rundstav+tyg o lite vit färg har vi fixat till taket. det kommer bilder på det snart.

Undrar vart solen tagit vägen, i går blåste det nästan storm här, men jag är glad att vi klarade oss från översvämningar. Stackars min storasyster dom har drabbats hårt detta år, i vintras frös vattenledningarna , nu i sommar har dom haft inbrott o nu översvämning i källaren, men jag hoppas kära syster att operationen i knät ska gå bra iaf (håller tummarna ).

Kramizar Annika

Kommentarer

  1. Det har varit höst i luften nu några dagar, hoppas vi snart får lite sol igen detta känns lite för tidigt ;o)
    Ha en härlig dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  2. Ja nu har det varit lite segt väder .Mycket regn och blåst.Mera sol vill jag allt ha.Önskar dej en skön lördag.Kram Rita ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar