värme


Någon av dessa skulle jag vilja ha......

ja nu tror ni nog att jag har fått solsting :) kanske det. Men saken är den att jag skulle vilja ha en i sovrummet och ha värme ljus i,alltså inte att elda i då vi bor i lägenhet så går ju inte det. Så jag får väl kolla runt på loppisar o dyl. eller kanske någon har en liknande som ni vill bli av med???

Nu ska jag göra lite pyssel ska knåpa i hopp ett flagg spel.
ha det skönt i värmen o glöm inte att dricka vatten.

kram annika

Kommentarer

 1. Åh vet du jag är inne på samma linje jag, vill också ha en som prydnad att ha lite fina ljus i ;o)
  Ha en underbar eftermiddag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Tittar in för första gången & ville säga hej samt vilken trevlig blogg du har ;0)
  Ha det bäst & njut i fulla muggar av din sem..
  / Cilla

  SvaraRadera

Skicka en kommentar