100

detta är mitt hundrade inlägg sen jag började blogga, och fler ska det bli. Sitter här hemma och det är alldeles tyst alla sover gick upp 4,45 (trött) för snart ska jag iväg till jobbet börjar 6.15 , men slutar kl 13 så det är ju skönt. Då blir det nog en övningskörnings tur med sonen och fika på nått cafe. kanske börjar jag måla min tallrikshylla ikväll , vi får väl se om jag hinner.
ha en härlig tisdag på er
kramizar Annika

Kommentarer

 1. Grattis till det 100ade inlägget, tycker det är så kul att blogga och få ta del av andras hem via bloggarna, härligt att du planerar att fortsätta länge till för jag gillar din blogg!
  Ha en härlig dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Det är kul att blogga och man får så mycket inspiration av andra bloggar och får prata med snälla trevliga människor.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar