Fönster
Halloj
Här kommer lite bilder på mina gardiner jag sydde till vardagsrummet i går, tyvärr blev bilderna lite mörka men ni ser nog ändå. Jag satte knyt band upptill så att man ser smidesstången, som ni ser har vi ganska stora fönster så jag måste special sy kappan som är 70cm hög. Tyget är vitt från ikea och heter lenda.
Ha en skön måndag mina vänner.

kram Annika

Kommentarer

 1. Hej! Kul att du kikade in hos oss. Änglarna är ca 19,5*12 cm. Jag ber att få återkomma för jag måste kolla om ordet får plats i den storleken vilket jag inte tror att det får. Kollar det senare och återkommer Mvh Christa

  SvaraRadera
 2. Hej! Mailar du mig på christa-69@hotmail.com? Har gjort några tester i typsnitt storlek 108- Blir rätt så stort. MEN jag kan visa dig så ser du. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har förstått dig helt fel, så fel man kan. Förlåt. Självklart är det så nu är jag läser det idag! Måttet på änglarna är det jag skrev högst upp här. Kram

  SvaraRadera
 4. Åh så fint det blev!
  Ha en riktigt härlig dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 5. Så ljusa fina gardiner.
  Ha en bra tisdag!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Hallå! =). Tänkte bara tala om att det nu finns färdiga badrums ord ifall du fortfarande är intresserad. Så fint ni har det hemma. kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar