studiebesök


Hej på er min vänner!
Vad dagarna springer iväg, snart är även augusti slut o så sommaren. Jag tycker att det känns rätt skönt med höst efter den varma sköna sommar vi haft, däremot vill jag inte ha vinter(fryser bara man tänker hur den var). Helgen har än så länge varit lugn, igår var det dax för en sväng om med snabeldraken, stackarn hade varit instängd en hel vecka. Idag ska jag nog börja måla tallriks hyllan jag köpte för en tid sen.
Javisst ja jag nämde ju i förra inlägget om att vi skulle i väg på nått i torsdag. Först så jobbade jag till 13.15, sen blev det full gas hem byta om o iväg med buss kl 14 till Stockholm. Min man är med i en företagarförening som gör lite utflykter varje år, och nu var det dax för Bukowskis auktionsverk.
Väl där fick vi en guidad tur bakom kulisserna som var jätte intressant , där efter fick vi se själva visningen som nu pågår inför auktionen nu iveckan. det fanns mycket fint men inte kanske för min lilla plånbok. Sen blev det en skärgårds tur med bår till Vaxholm med god mat. Hem kom vi ca halv ett på natten så man var lite sliten på fredags morronen, men det var värt det.
Så nu är det bara att göra sej redo för en arbets vecka imorron. Men idag ska jag nog baka en äppel paj/kaka tror jag.

/Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat. / nalle phu

kramizar Annika

Kommentarer