sydag!

Godmorron !
allt väl denna söndagsmorron, här är det lugnt o tysta alla sover även kissen. Igår tog jag en liten match mot symaskinen men det gick förvånansvärt bra , bara en nål som blev krokig o tråden gick av en gång. det brukar krångla mer kan jag lova vi är liksom inte det bästa vännerna. Jag sydde i allafall ett draperi till jobbet och ett hem till vårt tråkiga valv, sen knåpade jag ihop en påse av 2st handdukar från rusta, det var tänkt att bli en bröd påse men den blev inte helt tät, så den får bli till nått annat. Idag tar jag upp kampen med herr maskin och ska sy en gardin kappa till vardagsrums fönstret.
Igår var jag även på öppen hand och fyndade barn böcker till jobbet, men hittade inget till mej själv denna gång. från hallen sett....


sett från vardagsrummet
så den lilla påsen....
kramizar annika

Kommentarer

  1. Åh vad fint det blev med draperierna och påsen vart också så fin!
    Ha en riktigt härlig dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera

Skicka en kommentar