F som i fredag


God kväll!
Fredag veckans bästa dag, igår morse körde jag maken till tåget som skulle vidare till Arlanda o Las Vegas. Där ska han vara i en vecka så nu är jag gräsänka. Idag hämtade jag äntligen ut min bok Lev vackert som ni andra har skrivit så mycket fint om, och det är bara att hålla med HELT underbar bok, tyvärr kommer jag nog inte att hinna titta så mycket i den nu i helgen, men kanske senare. Imorron kommer årets beställda lamm hem, så då har jag att göra. Det ska rensas o malas färs o göra fina stekar som ska frysas, så då har jag fullt upp hela dagen. Kommer nog att göra nya små skyltar för försäljning i lavendelboden, men bilder kommer inte förräns nästa helg då kameran är på vift med mannen.
Nu ska jag bara njuta av att det ät fredag o titta vidare i blogg världen.

bamse kramar annika

Kommentarer

 1. Åh ja då har du fullt upp i helgen, men så nöjd man känner sig med allt det där bakom sig veta att frysen är fylld ;o)
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Det är bra med mycket projekt så slipper du sakna din kille så mycket och vad gott med lamm.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du har det bra i ensamheten. Du kanske ligger och äter praliner och läser boken, Lev vackert ;-)
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Hej du rara! Så roligt att läsa att du gillar vår bok, det värmer verkligen! KRAM Petra www.romantiskahem.blogspot.com

  SvaraRadera

Skicka en kommentar