jag ger upp


Hej på er!
Hoppas att er fredag är bättre än min, i natt hade jag sån frossa trots 2 filtar och sån värk i benen. Att denna förkylning aldrig ger sej, nog om krämpor. Det har varit lite dåligt med inlägg denna vecka har inte haft rätta orken efter jobbet. Igår var jag med sonen och shoppade lite kläder åt honom, man kan ju inte gå i shorts när det börjar bli höst, men det är inte lätt att hitta nått som passar unge man. Det ska vara rätt sorts tyg på byxorna o inte jeans men men vi hittade iaf 2par byxor, lite tröjor m m, skor får vi ta en annan dag orken tog slut. I helgen tänker jag ta det lugnt o kurera mej, men lite små pyssel blir det nog har ju fått ett STORT paket från panduro nice :). Ikväll blir det fredags mys med massor av tända ljus o kanske en titt på Dobbido. Till middag blir det kyckling i lergryta , ris o currysås.kramizar Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar