sängläge


Hejsan.
Här hemma går både mannen o jag och snörvlar ikapp, Jag kroknade på fredags kvällen med en dunder förkylning, hosta ,huvudvärk o snuva + en enorm trötthet. I fredags var vi på middag hos våra vänner på Tullgarn med övernattning på slottet, alltid lika trevligt men det var synd att jag inte kände mej helt kry. Vi var också bjudna på kräftskiva på lördagen men det fick bli till att tacka nej o festa på alvedon istället. Jag hoppas att jag snart är på benen igen , så jag kan jobba snart. Det är inte så kul att tillbringa dagarna i soffan alt sängen men det är ungefär vad jag orkar just nu, är man uppe o små plockar blir jag helt slut, tänk vad en förkylning kan sänka en.
Det var allt för idag vi hörs.

kram annika

Kommentarer

  1. Vad tråkigt !!!!Hoppas att du kryar på dej inte skoj att vara sjuk-Ha det så gott du kan och krya på dej.Styrkekramar Rita ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar