söndag


Halloj på er!
Idag har jag haft lite träningsvärk i fingrar o nacke efter gårdagens skärande o karvande av lammkött, men det gick bra trots att jag o köttkvarnen inte kom överens i början men till slut blev vi vänner o den malde så fint. Det blev god middag för mej o sonen lammfile o potatisgratäng såå mumsigt. Idag har jag varit på en liten shopping turne i vår stad, började på Rusta där jag äntligen hittade en matta till matrummet, sen bar det av till blomsterlandet och där inhandlade jag en ljusbricka i silvermetall + plommon lila block ljus o grå stenar som ska pryda soffbordet. Och på coop hittade jag 2st stolsdynor isamma färg för balkongen o lite ljung. Tyvärr har jag ingen kamera hemma den är ju som bekant i Las Vegas med maken, men jag ska fota när han kommer hem så ni får se mina köp.
Efter det så åkte sonen o jag till Mor o Fars stuga på lite 3 kaffe, och i deras bod fann jag 2 gamla fönster som ville följa med hem får se vad som händer med dom. När vi åkte hem tog vi en tur förbi vårt gamla hus för att se hur det såg ut, konstigt nog så längtar jag inte tillbaka. Sonen fick iaf en rejäl övningstur med bilen idag, han är så duktig på att köra.
Middagen blev på max :)
ha en skön söndag kväll
kram annika

Kommentarer

 1. Åh det låter som en härlig helg ni haft!
  Ha en riktigt härlig vecka som kommer!
  Kram/LenaS

  SvaraRadera
 2. Du har haft full fart och shoppa det är kul det.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar