Bilder

gulliga ebba njutar av söndagenHej på er, vad fort veckorna går det var 2 v sen jag gjorde ett inlägg sist. Det har varit mycket som tagit tid o kraft av mej de senaste veckorna,:( men nu tror jag att det går åt rätt håll igen. Men jag har kikat runt lite hos er andra iaf :)
Idag har jag gjort klart pallen, tyget är i verkligheten lite ljusare. Jag köpte en linnehanduk på Karlssons för 29kr och så satt jag på en strycka på bild med en fransk adress. Jag blev riktigt nöjd över resultatet det var ju första gången jag klätt om en möbel.

före
efter
Vill oxå påminna om att det finns några hjärtan kvar till försäljning i min andra blogg Lavendelboden, länk dit finns uppe till höger. Idag blir det en lugn skön slapp söndag , kan behöva ladda batterierna inför veckan. Ha en skön dag så hörs vi.
kramizar Annika

Kommentarer

 1. Åh vad snyggt det blev!
  Ha en finfin kväll!
  Kramis/Lena

  SvaraRadera
 2. Oj va fin,va duktig du var.det blir nog inte första och sista gången du klär om något.

  Kram Malin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar