Godmorron!

Vilket härligt höstväder vi hade i går massor av sol så fint. Tänkte visa ett fynd som jag hittade i mina föräldrars sommar stuga för ett tag sedan. Skulle behöva lite tips på om jag ska måla det eller låta den se ut som den gör nu, är det någon som vet hur man får bort glaset. Jag tror att jag kommer att sätta ett hönsnät där rutorna sitter o använda som anslags tavla, men vi får se.

här kommer en bild på vår katt Ebba som tycker att lillhusse inte ska spela mer musik, hon ligger nämligen på hans mixer med knappar o spakar som är4cm höga, kan inte vara bekvämt. Men vad gör man inte för att få lite uppmärksamhet.


Ha det gott
kramizar Annika

Kommentarer

 1. Jag brukar skrapa bort kitet som sitter runt rutorna ofta spricker rutorna sönder så man försiktigt kan plocka bort dem, ska sätta nät i ett högt fönster idag som yngsta tjejen ville ha som anslagstavla så ska hon få måla lite klädnypor att sätta i det ;o)
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Hejsan, vilka fina fynd du gjort hos föräldrarna:) Fönster kan man göra så mycket fint med:) Här packas d för fulla muggar:):) bara 4v kvar ååh vad jag längtar:)

  Ha d bäst
  Kram Sari

  SvaraRadera

Skicka en kommentar