Måndag igen

hallo!
Måndag igen, tycker mest att veckorna består av måndag o fredag det rullar på så fort. Och inte är det många veckor kvar till advent mysigt. Igår tog jag mej an det gamla fönstret, skrapade bort allt kitt o fick loss rutorna o sen tvättade jag med målartvätt. Jag har bestämt mej för att behålla den som den är o inte måla. Annars har det varit jobb idag o lite pyssel här hemma, snart dax för "halv åtta hos mej" på tv.
En sån här kaffemaskin vill jag ha...

Ha en skön kväll
Annika

Kommentarer

 1. Vad kul du tittade in till mig så att jag hittade dig. Önskar dig en skön helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Hej gå in på ataljeskogslyckan så får du receptet på dumlekakorna.
  Jag tror det var 18 oktober som Pia hade ett inlägg om dumlekakor.
  Ha en bra Lördag!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar