Snart jul

Hejsan!
Redan fjärde advent, och snart julafton... är ni stressade? igår var vi på stan och där for folk runt om yra höns. Som alla andra år vid jul o andra tillställningar som har jag gjort min kom i håg lista, jag skriver upp dag för dag vad som skall göras, det är så skönt att slippa ha allt i huvudet o man slipper stressa, och det är så skönt att kunna stryka vart efter. Igår gjorde jag 2 sorters godisar wienernougat o mintcrisp o idag hade jag tänk göra Leilas Rocky road godis , men det får bli efter julbordet. ska se om jag kan fota lite där. Veckan som kommer blir en kortis jobbar bara 3 dagar sen är jag ledig i 11 härliga dagar så SKÖNT, ska bara ta dan som den kommer.
önskar ala en skön advent
Kramizar Annika

Kommentarer

  1. Jag har bara lite julmat kvar att handla som jag ska ta i början av veckan i övrigt så känns det som om jag har kontroll över julen ;o) Skönt att vara ledig 11 dagar!
    Ha en fin dag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar