söndag 27 juni 2010


hejsan!!
Vilken midsommar helg det har varit, sol,sol och åter sol det är bara att passa på o njuta. Vi tog en cykell tur nere vid slottet på midsommar afton och tittade på majstångs dans mm och efter det blev det lunch nere i hamnen så underbart mysigt, resten av kvällen blev lugn.
igår tog jag mej ann projekt symaskins underredet i gen som legat lite träda några veckor, nu har tvättat rent det säkert 20gånger så idag är det dax för penseln. Men innan dess ska vi fara upp till Stockholm och njuta av sommar vädret och fika lite.
Och imorron väntar en ny arbets vecka ,men snart är det semester på onsdag nästa vecka då ni mina vänner,då ringer ingen klocka mer. Då väntar några dagar i Nora med massa fynd hoppas jag, det är nämligen stor antik o samlar mässa o loppis där.

ha en skön söndag så hörs vi
Kram Annika

fredag 25 juni 2010

Midsommar

Vill önska alla en riktigt härlig midsommar, med mycket dans och massor av jordgubbar.
kram annika

torsdag 24 juni 2010

Tillökning!!

Hallå alla vänner!
Idag blir det ett kort inlägg, ska snart iväg o jobba men om en och en halv vecka är det SEMESTER vad skönt. I och för sej hade jag en vecka ledigt förra veckan då var vi i tyskland och på badorten Rügen jag ska visa lite fina bilder där ifrån sen. Men nu till den härliga nyheten jag fick igår jag ska nämligen bli Plastfarmor i februari sååååå roligt o spännande, men samtidigt kände jag mej gammal. han en skön dag idag.
själv ska vi ha midsommar kalas med barnen på jobbet idag vädret ser lovande ut.
kramizar annika

tisdag 8 juni 2010

ett lite kort inläggGodmorron alla glad!
hur står det till i student/skolavslutningstiderna?har ni det stressigt.jag håller alla tummar att det blir fint väder på tor o fre. Vi ska på student firande hos min systerdotter på torsdag+ att min son går ut 1 året på gym. Denna vecka blir kort är ledig på fredag o sen semester nästa vecka det ska bli underbart.
nehej nu är det dax att göra sej vacker och äta lite frukost för nu väntar en ny arbetsdag.
ha det bra
kram annika

söndag 6 juni 2010

Grattis !


Hurra, Hurra......

Grattis Sverige på nationaldagen, idag ska vi njuta av det vackra vädret och kanske cykla ner till nått firande idag. Jag har även tänkt plantera mina pelargoner i den ny inköpta special jorden.
Inatt har jag faktiskt fått sova hela natten utan att få en massa host attacker så skönt.

skön söndag önskar jag er alla

kram Annika

lördag 5 juni 2010

helg !!


Åh vad skönt med helg o fint väder har vi, idag bär det av till Gnesta för att gå på den årliga marknaden med min syster, undrar om vi kommer att göra några fynd. Jag behöver iaf ett par solglasögon då jag alltid glömmer mina i någon av våra bilar så kan det vara bra att äga ett par till. Lite annat smått o gott blir det säkert också.
Ha en skön lördag på er mina vänner.
kram Annika

torsdag 3 juni 2010

Host Host


Ja go vänner så låter jag både natt och dag, har fått en så jobbig hosta och en näsa som rinner. Vet inte om det är förkylning el allergi strunt samma jobbigt är det att inte få sova ordentligt. Veckan har mest bestått av jobb,tvätt,disk o matlgning inte så kul aatt skriva om.
I helgen hade vi besök av min syster o svåger så då hade vi en heldag med loppis besök här i Nyköping. Jag gjorde lite fynd på öppen hand 1 pidestal för 80kr som nu är brun med lite svängda ben som ska målas om i grått eller vitt, sen köpte jag 4 små söta glas 10kr st.Efter shoppingen så åt vi köttgryta hemma hos oss och hade det trevligt. Tänk att det snart är helg ign och att vi redan är inne i juni månad det är så härligt. Och ome en vecka är det skol avslutning för sonen som går ut 1 året på gymnasiet. Det blir nog skönt för alla ungar att få lite sommar lov.

nehej kära vänner nu ska jag ta och bläddra lite i nya Lantliv o Allt i hemmet en stund, ha en skön sommar kväll.
Kram Annika