Tårta o blommor

Godmorron i kylan idag hade vi -20grader burr.
I går var det stort kalas för släkten som firade den ny blivna 18 åringen, det var en mycket trevlig eftermiddag , kul att kunna träffa alla. Sonens tårtval i år var Star Wars, bilden var ätbar men inte så jätte god. Idag ska vi fira båda sönerna som fyllt år med lunch på Tullgarns värdshus, ska bli gott att få äta ute.
Visar här en bild på min fina orkide som jag fick av min gulliga arbetskamrat som tack för lånet av bil. den har många fina knoppar som jag hoppas ska slå ut.

och hit ska jag i slutet av april, läääääängtar.

Kram Annika

Kommentarer

  1. Hej, Annika!

    Åh vilken fin tårta. Grattis till sonen. Visst går åren fort? Kollade igenom din blogg lite noggrannare och jag blev frälst i dina vikskärmar. Har du köpt dem på Ellos? Vill ha!


    Trevlig söndag

    Kram Inka

    SvaraRadera

Skicka en kommentar