vimpel mm


Hejsan där ute, så kom det ytteligare lite snö imorse nu är jag så för skräckligt trött på denna vinter. Igår var vi och firade min mamma som blev 70år vilket man inte kan tro så pigg o ungdomlig som hon är. Vi fick god smörgåstårta om en massa smarriga bakverk. Vimpeln ni ser här ovan har jag köpt av en tjej som har den Här bloggen, så fin o väl sydd.


Var oxå en sväng till blomsterlandet där jag köpte denna kruka, men så kom jag på att jag nog behöver 2st till så jag kanske far dit efter jobbet i morgon. Nej nu ska jag ta och fixa lite mat idag blir det kyckling i cocosmjölk,curry o lime med broccoli till.
ha en skön torsdag, tänk att i morron är det fredag igen.
kram Annika


Kommentarer

  1. Fin vimpel du har köpt och hoppas att du får en skön helg!
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar