Hallå i stugorna!
Så har ytterligare en helg rusat förbi i en väldig fart. Här har det mest målats små stolar men nu är dom äntligen klara. Vilket härligt vår väder det har varit i helgen man får så mycket energi till att vilja göra allt på engång. Vi var förresten på bio i går med goda vänner och såg Åsa-Nisse som var sådär, men kul att komma ut på bio nångaång iaf. I lördags hämtade jag ut min tradera vinst en stor madonna i betong men tyvärr var den trasig vid foten, så jag får se om jag kan laga den på nått sätt,
jag har även vunnit en tilda ängel såå söt, det kommer kort inom kort på henne. Nehej gott folk nu är det dax att göra sej klar för en ny arbetsdag... vi hörs
Kram Annika

Kommentarer

 1. Åh vad trist att madonnan gått sönder och tyvärr går det inte att laga betong snyggt, har du kontaktat säljaren? Tycker du borde få en ny, när jag skickat och de gått sönder har jag skickat nya för har de gått sönder har inte jag packat nog bra sen att jag aldrig kommer att skicka med schenker igen är väl en annan femma ;o)
  Ha en riktigt härlig måndag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Synd att madonnan var trasig.
  Jag ska hämta 2 traderavinster idag på ica och hoppas att de är hela.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar