nytt fönster


God förmiddag!
Vad skönt att solen har kommit tillbaka igen så att den nya snön försvinner. Jag har varit lite dålig på uppdateringar denna vecka, men det har varit fullt upp med jobb och skjutsa sonen till teori o körning på bilskolan. Fick också veta att det inte blir förlängt på mitt vik i höst lite tråkigt är det, men det ska bli kul att gå runt på timmar igen och se lite andra förskolor. Så i sommar tänker jag ha en lång semester. Nog om detta,


i onsdags hämtade jag ut min tradera vinst som var en knythissgardin som nu har hamnat i matrummet, jag har nog fått dille på dessa gardiner för jag har beställt 3st till vardagsrummet från jotex som är på ingång. Har även hittat ett ställe som säljer bredare gardiner som är 160cm kanske blir det till köket oxå.
Idag ska jag njuta av det vackra vädret och inte göra nån nytta alls bara slappa.
Kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar