200
ja detta blir mitt inlägg nr 200!!!!
sitter även idag och vilar min fot, det känns som att det går åt rätt håll, svullnaden har minskat och jag har änså länge inte tagit nån värktablett i dag, men jag får fortsätta att vila den över helgen så att jag kan gå till jobbet på måndag. Så det blir mycket tid framför datorn dessa dagar. För en tid sedan så målade jag om en guldspegel som vi ska ha i badrummet, den fick bli silverfärgad så här visar jag detalj bild på den
före.....
efter...
. Eftersom vi velar fram och tillbaka ang renovering av badrummet så har vi inte kommit igång än, men som jag förrut nämnt att vi skulle ha ett gammalt symaskins underrede som tvättställ kommer vi inte att ha. utan det blir nått annnat. Och underredet har hittat sin plats brervid soffan. Det här med renoveringar och färg val är inte lätt, vi har länge tänkt måla om vardagsrummet men inte vetat vad vi ska ha för färg, det är ett väldigt ljust rum med stora fönster 36o breda o 180 höga. Inredningen går i vitt o ljusgrått, ett tag lutade det åt olivgrönt sen åt nån blå/grön men nu tror jag att det går åt det gråa hållet men inte för mörkt. Men vi får se vad det blir.
Nu får det vara slut babblat för idag .
kram Annika

Kommentarer