Balkongen


God morgon där ute!
vilken underbar dag det var igår sol o varmt. Maken och jag tog en lång promenad med fika paus i hamnen, vi satt och njöt ute i solen med god smörgås o kaffe. Sonen fick vi inte med oss han hade fått nog av promenader i London. Sen blev det middag på balkongen , flygande jacob med broccoli o vin, mums. Då vi satt där kom jag på att dessa stolar skulle jag vilja ha på balkongen det skulle bli så snyggt.

Eftersom vår balkong är liten kan vi inte ha några stora möblemang, den är bara 1,80x1,90. Men det är ändå som ett extrarum då den är inglasad så blev den mysigare när jag målade om i somras.
Jag hoppas att denna dag oxå blir solig o skön. ska sy lite gardiner till vardagsrummet idag o kanske göra lite påskägg.

Kramizar Annika

Kommentarer

  1. Vilken härlig dag du hade. Hoppas att det inte blåser så mycket idag för då ska jag hålla på att vårstäda i trädgården.
    Ha en fin dag!
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar