många gula påsar.........


Hej på er!
Nu har jag kommit hem igen efter 3dagars shopping i Ullared, jag har gjort många fina fynd både kläder och till hemmet. Tänk att det känns i hela kroppen, har träningsverk efter allt dragande på kundvagnen. Men kul har det varit. Kommer att visa lite av fynden här på bloggen under några dagar.
så här fullt blev det med 2st shopping glada systrar i farten.
här bodde vi med gång avstånd till gekås.

Lite mysiga saker till hemmet.
Önskar alla en skön valborg
kram Annika

Kommentarer

 1. Ja kära syster!
  Jag ser att det var tur för er att jag inte kunde följa med,för vart skulle jag ha fått plats någonstans?

  SvaraRadera
 2. jag var där i onsdags ;o), den lilla muffinsbrickan köpte jag också och visst är det en kökshandduk där på bilden också, för de köpte jag med, sen vart det överkast/pläd, gardiner, krokar, lite dukar mm ;o)
  ha en finfin kväll!
  Kram/Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar