påsk middag

Hej på er!
Ännu en dag med sommar värme så härligt, imorse tog vi en lång prommenad så skönt. Igår hade vi middag för mina föräldrar och syster med svåger. Vi bjöd på lammstek potaisgratäng o gele, till förrätt blev det gubbröra på mörkt bröd. Och till kaffet björnbärsmousse tårta. Vi hade en sån härlig kväll tittade på gamla filmer från 90-talet när barnen var små det blev många skratt må jag säga.
Jag fick så fina presenter för att jag hade fyllt år i början av april. ett fint kuddfodral, en storstrut med godis och 3små fina doft ljus. Allt i min stil.

Tänk vad skönt det är med lång helg och inga måsten, utan ta dagen som den kommer. Har verkligen laddat batterierna nu känner jag.
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej!

  Tack för titten hos mig och för din fina hälsning! :-) Vad roligt att hitta till en ny blogg/bloggerska.

  Vilken vacker dukning du visade på bilden, vad roligt att få fina presenter om än i efterskott. Struten var så vacker!

  Ha en fin och solig söndag!

  Många kramar
  Bitte

  SvaraRadera

Skicka en kommentar