vilar!!!

Ja så här tar jag mej fram idag,sitter mest i fåtöljen med foten på en pall. Svullnaden blev inte så farlig mot vad det har varit förr, det är nämligen inte första gången jag stukar foten. Det läskiga är att när jag stukar den så faller jag handlöst, men det beror nog på att mina ledband är helt uttänjda efter alla skador där av ingen balans, så nu måste jag bli duktig på att träna upp foten. Men nu blir det vila några dagar har lagt fram en hög med tidningar o min bärbara dator nära tillhands, så kan jag kika runt lite i blogglandia . Och så får jag köra lite med familjen med service.
ha det så gott där ute.
Kram Annika

Kommentarer

 1. Du och Drottning Silvia har ngt gemensamt!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det fort ger med sej det onda.
  Såna gånger är det tacksamt att ha en dator eller hur, då blir man aldrig sysslolös;)
  Krya på dej och se till att dom pysslar om dej:)
  Kram Cilla

  SvaraRadera

Skicka en kommentar