Äntligen!

Morsning på er!
så var det söndag och snart slut på helgen. Igår fick jag äntligen upp mina gardinerländer som jag sytt, mellan dom har jag satt knyt hissgardiner det är så praktiskt för då kan jag ju reglera höjden eftersom färdiga kappor är alldeles för korta. Jag fick hjälp av sonen att ta ner dom gamla, himla bra med en lång son , då vi har nästan 2,90 i tak höjd. Han behövde bara en pall att stå på, jag måste ha en vinglig stege att stå på men han hjälpte sin lilla mor.

Igår kväll var jag till min syster på lite kalas, träffade släkten och åt gott fika, sen skyndade jag mej hem för att titta på schlager finalen hann precis hem till sveriges bidrag, och det gick ju riktigt bra för oss även om inte det var min favorit så var det kul iaf. Idag står det städning på schemat.

En jätte stor grattis kram till min storasyster som fyller år idag.........

kram Annika

Kommentarer

  1. Åååå vad fina gardiner du har sytt.Blev skitbra.Vad skoj med lite kalas.Ha nu en skön söndag.Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar