sommar!Hej!
Visst är det bara så fint ute nu, tänk om man kunde stoppa tiden nu och ha denna underbara grönska som den är nu. Den här årstiden är jag faktiskt tacksam att jag har det jobb som jag har, tänk att få vara ute större delen av dagen o njuta av solen o värmen. I söndags var jag och syster till Ikea där handlade jag en ny kudde och lite förvaringsaskar m m.
Sen var vi till Rusta och Jysk och där köpte jag en stationsklocka på rea får se var den hamnar , jag har länge gått och tittat på sånna.

Maken har nu kommit L A där han ska vara i 2 veckor (jag har avklarat en vecka som gräsänka redan) på jobb.
Igår tog jag och färgade håret , tycker att det blev lite mörkt använde färgen hasselnöt, men det är ju sån som man tvättar ur så det kanske känns bättre efter tvätt.
Nu ska jag göra mej i ordning för en ny arbetsdag vi ses
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar