måndag 30 maj 2011

vind pinat

Hejsan!
Jag har varit lite dålig på att uppdatera, men jag ska bättra mej. Maken kom iaf hem ordentligt förra veckan och ahn slapp askmolnen. I lördags var vi och firade vår bröllopsdag , vi var på en restaurang här i Nyköping som heter Tres Tapas, där åt vi olika små rätter som var jätte goda. Igår var vi och firade min mamma på morsdag i deras stuga, och där hittade jag gamla brädor som har varit till deras gamla brygg. 5 st fick jag med mej.


Dom blir perfekta till mitt symaskins underrede som är vit målat och som skulle ha varit ibadrummet, men som blev bättre i vardagsrummet. Vi fick också med oss rabarber hem till en smarrig paj. Nu har jag bara 2 dagar kvar att jobba sen är jag ledig i 5 dagar :), får se vad vi hittar på då.
kram Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar