Flitiga lisa!

Hejsan.
Ja idag har jag varit flitig, började morgonen 7,30 med att ha bokat tid i tvättstugan . När den var klar kl 12 så for jag en sväng till Rusta, sko kanonen och jysk. Där efter till färg affären för lite nya färg prover till vardagsrummet, nu är jag lite inne på grått på väggen får se vad det blir. Sen när jag kom hem hade en trött tonåring vaknat till liv , satte igång en bulldeg med min bästa vän (kitchen aid). Här ser ni resultatet.

Provade ett recepet från Leilas piece of cake, och det var mycket smör i 150g i degen o 200g i fyllningen, dom blev såå goda.
snart dax för lite jordgubbar o glass o lite tv mys.
kram Annika

Kommentarer

  1. Här regnade det i fredags och då satte jag igång och bakade bullar och kakor så skönt att få fylla upp frysen inför sommaren ;o)
    Ha en härlig söndag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar