Regn,regnHej!
Idag har det varit en riktigt skön inne dag, det har regnat hela dagen och det behövs ju faktiskt. Idag har jag satt upp gardiner och strykt lite tvätt, bla 6st stols dynor till matrummet som jag tvättade igår. Hade även tänkt dammsugit men det får vänta tills imorron har haft sån envis huvudvärk så jag har inte orkat städa. Imorron kommer äntligen maken hem från N.Y han skulle landa 10 på morgonen, men nu var tydligen flyget försenat och han som har anslutnings plan från Oslo det blir spännande. Igår testade jag en ny kul grej på nätet, nämligen att färglägga mitt vardagsrum på alcros o lady jotuns hemsida, bara att ladda ner sin bild och sen börja färglägga.
Kram Annika

Kommentarer

  1. Hallojsan!

    Ja idag är det verkligen innemys som gäller!! jag har också bakat ett par plåtar med bullar..bra att ha i frysen när solen dyker upp igen!!

    Ha en fortsatt mysig söndag!! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar