uppe före tuppenHej!
ja inte för att jag har nån tupp, men skulle jag haft det så vaknade jag iaf före den typ halv 4. Och som vanligt var det min "gulliga" katt som tyckte att nu matte ska vi gå upp. Jag får väl ta en middags lur när jag kommer hem. I eftermiddag blir det lite övningskörning med sonen och fin slipa det sista, igår gjorde han repetionstest på teorin , ucsh vad svåra frågor men det är bara att kämpa på 3st ska göras innan slut provet. Tur att man inte ska ta körkort själv, hade aldrig klarat dessa prov. Annars så lunkar dagarna på i en rasande fart, redan onsdag och snart helg får se vad man hittar på då. Och på måndag kommer maken hem igen ska bli skönt. Igår fick jag hem mitt nya halsband som jag köpt, fick inte till nån bra bild med kameran så jag lånar bilden på nätet.de namn som är på bilden är inte de namn som jag har på mitt, utan jag har makens o sonens namn +att min ängels kjol har frostat glas.
Nu ska jag snart göra mej klar för att fara till jobbet, ha det så bra alla där ute.
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar