Hej!
Först och främst vill jag idag gratta min stora syster på födelesedagen ,hurra ,hurra ,hurra!

Igår var vi och lämnade katten Ebba på kattpensionat där hon ska få vara när vi har semester, tror hon kommer att stortrivas, för till varje bur så har katterna en egen ute gård. Tidigt i morse for maken o jag iväg en sväng till Nora, sonen ville inte med utan njuta av friden hemma. Får se om han kommer med sen. Här har vi det riktigt skönt sol o varmt, doppade tårna i vattnet men det var lite för kallt (21) för mej!!!. Ikväll ska vi på grillfest här då ska det grillas en hel gris och bjudas på underhållning ska bli kul.

Sen ser jag fram emot nästa vecka när det är Nora dagarna med antikmässa o stor loppis hoppas på många fina fynd. Nu ska jag ta och kolla runt lite hos er andra som jag inte har hunnit med förrut.
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar