kök del 4

Hej!
Passar på att skriva lite mer om köket idag mellan regnmolnen o solen. Igår tog vi en sväng till Karlstad o gick lite på stan där, det fanns många mysiga affärer. Köpte en stor ängel i betong och fusk sparris,chili som jag ska ha i köket på min våg, bilder kommer imorron. Nu åter till vårt kök som jag har berättat om som vi renoverade 2008.lite loppis fynd på plats.Efter mycket om och men så blev det ikea luckorna Lidingö som pryder skåpen, vi hade först anlitat en lokal kökssnickeri för luckor, men när vi fick offerten ändrade vi oss, 47.000kr för bara luckor o handtag var lite väl dyrt tyckte vi så det fick bli ikea, och jag är jättenöjd med de luckorna. en dag kom jag på att jag skulle ha spetstyg på vitrin luckorna så det var bara för maken att ta fram borrmaskin o hjälpa frun. Det blev mer harmoniskt intryck.
här var vi tvungna att lösa utblåset till köksfläkten, eftersom den från början satt på andra sidan köket, så fick det bli sådana här rör. Som jag sen målade i sammafärg som väggen.
Hittade inte bilder på skåpen vi diskbänken i min dator, kan hända att dom ligger i den andra så jag får leta imorron när vi kommer hem, men här ser man lite av överskåpen, ni ser även att vi har börjat klä väggen med något............
kram Annika

Kommentarer