kök del 5

Hej!
Det har varit lite dåligt med uppdateringen av köket men nu kommer det lite mer bilder. jag haltar fortfarande vidare med min fot blir det inte bättre mot slutet av veckan får jag nog besöka doktorn. Jag var aldrig dit förra veckan ville avvakta lite.

Här är iaf diskbänkssidan med luckor o här ser man lite av golvet vi la in som är ett klick golv i valnöt, tyvärr var det ingen bra kvalitet det tål inga stötar så vi kommer nog småningom lägga klinker i stället.
här har vi börjat klä väggarna med panelskivor i mdf ett super bra alternativ till trä.
sen så målade jag dom i en kulör som heter champinjon(svagt gul beige) från alcro


det blev ett litet utrymme kvar mellan skåpen så där satt vi dessa glas burkar från ikea perfekt att ha gryn o kaffe i mm.

mer kommer i morron
tjingeling
kram Annika

Kommentarer

  1. Bara så himla fräscht kök du har.Ja det gillade jag.Skoj att få se mera i morron!Ha en fin kväll.Kram Rita ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar