Köksrenovering del 1

Hej!
visst är det för härligt med sommar o sol, man tar dagen som den kommer, äter när man är hungrig och inte när klockan säger att det är dax för lunch. Som jag så många gånger har skrivit att jag ska visa bilder på när vi renoverade vårt kök, men sen har det inte blivit av men nu ni...
Vi köpte vår lägenhet hösten 2007, fick nyckeln i Januari men flyttade in i maj 2008. vi passade då på att ta tag i köket. I och för sej var det väl inget större fel på det ett Puustelli kök från början av 90-talet med vita refflade luckor o handtag i björk och ett tråkigt golv, men inte vår stil.Nu hade vi ju äntligen chansen att få det på vårt vis. Tyvärr har jag inga bra före bilder men några har jag i allafall. Vi var nog lite dåliga på att ta många foton.

här ser man ut mot hallen och jag har fönstret i ryggen, stapel med kyl/frys och ugn micro, till vänster diskbänk spis.

och här ser man resten av bänk ytan o lite av fönstret, väggen mitt emot var helt tom. bänk längden var 3,80 lång. köket är inte så stort ca 11 kwm.
här ser man den gamla disk bänken.här har överskåpen tagitsbort men vi sparade 2 överskåpsstommar för dom hade grundare mått än vad ikea har.kaklet var lite knepigt att få bort men det gick till slut.
och här har vi nu tagit bort kyl/frys micro.

så var det dax att måla taket, maken tog sej an det men han höll på bli vansinnig över att det hela tiden blev flammig. så går det när man har brottom och inte rengör först.
Fortsättning följer i morron.

Kommentarer