lite fynd

Hesjan hoppsan!
Jag fortsätter att njuta av min semester men tyvärr har vädret inte varit så skönt mulet o blåsigt, men nu på morronen skiner sol så vi håller tummarna att den vill stanna kvar idag, så man får njuta av sköna dagar på stranden. Igår var vi på antik o samlar mässan här i Nora, köpte lite saker som jag visar här, men oj vad dyrt det har blivit, det gick inte att fynda så mycket som man kunde göra där för några år sedan. Så jag satsar på storloppiset i morron istället.
allt detta för en hundring! så nu blir det tvätta av som ni ser.
Nu ska jag ta min kaffe kopp och sätta mej på altanen och njuta av solen, imorron far vi hem en sväng och tittar till sonen, sen far vi upp igen.
ha det skönt nu mina vänner och njut av sommaren.
kram Annika

Kommentarer

  1. Åh, jag skulle ha gett en hundring för den lilla tvättbrädan, så jättesöt och ha i badrummet. Läste en artikel från Nora i vår dagstidning, det fanns många roliga ställen där.
    Ha en toppenhelg
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera

Skicka en kommentar