mulet!


Idag har vi haft mulet hela dagen, så vi tog en bil tur till Gysingebyggnadsvård i Gysinge . Det är ett paradis för såna tokar som oss som gillar gamla fina saker kan verkligen rekommendera det stället synd bara att det är lite dyrt. Maken köpte en bok och jag köpte Linoljesåpa som är bra till det mesta. På vägen hem så köpte vi med oss en varsin Kebabpizza så nu sitter jag här och är sååå mätt o trött. Får nog bli en tidig kväll så man är pigg och laddad inför antikmässan i morron och på onsdag. Nu ska jag ta och sätta mej och läsa min bok som jag började på i går "varför gråter inte Emma" den är mycket sorglig det handlar om mordet på arboga-barnen.
Ha det gott där ut nu fortsätter jag att njuta av semestern!

Kram Annika

Kommentarer

  1. I söndags körde jag förbi Gysinge, fast jag tittade inte in. Det skulle vara intressant att kika in någon gång, men jag tror att de har överpriser stämmer det?
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar