Semester!!Hej!
Äntligen så har den då kommit SEMESTERN, som jag har längtat. Det har varit en varm och svettig vecka på jobbet, tur att vi då kan vara ute så mycket och barnen har badat och sprungit i vatten spridare där hela dagarna. Men som sagt nu är det 4 veckors ledighet för min del så skönt sen väntar en spännande höst!
Igår fick jag en sån fin bricka av mina gulliga arbetskamrater!tack snälla ni jag kommer att sakna er och alla "våra" gulliga barn, men hoppas att vi ses snart igen.
Och så vill jag gratta min gulliga son som igår klarade uppkörningen :) nu är det bara teoriprovet som ska klaras av.

jag har glömt att visa ett litet inköp som jag gjorde för ett tag sen, en liten söt betong kotte hittade den på Coop för 30 kr.

Nehej ni nu ska jag fortsätta att njuta av min ledighet.
vi ses snart!
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej Annika
  Grattis till Semestern!
  Vilken fin bricka du fick.
  Kotten var ett kap.
  Tack för kommentaren på vår sida,det var snällt av dig.
  Mvh Dick

  SvaraRadera

Skicka en kommentar