Arbete!


Hej
ja igår var det dax för jobb igen, kul att träffa alla småttingar igen lite rörigt var det med , men det gick bra. Jobbar denna vecka sen vet jag inte hur det blir med jobb, kommer att gå som tim vikarie igen efter 1 1/2 års lång vik, det ska bli jätte kul att få gå runt på olika förskolor igen. Igår var sonen o maken till Söderköping på kvällen och hämtade sonens första bil,så nu hoppas jag att han tar det lugnt i trafiken.
Inatt vaknade jag en sån smärta i axeln nästan som ischias fast i axel-arm, antagligen har jag över ansträngt den då jag gick med kryckor, så nu sitter jag med en varm vetekudde på axeln. Så jag får nog ta det lugnt med pysslandet ett tag. I helgen hade vi tänkt börja med att fixa badrummet men maken fick ryggskott på fredagen så det får nog vänta, vi har nog rört oss för lite på semestern tror jag.
igår kändes det som att det kommit in lite höst luft, det var lite svalare vindar, faktiskt lite skönt men jag tycker inte om att det blivit mörkare på kvällen.
nu är det dax att fixa lite innan jag far till jobbet börjar 10,45 idag till 16 .
kram Annika

Kommentarer