Augusti!

Hej!
jaha då var det augusti då, men jag undrar vart juli tog vägen bara försvann. Igår kom jag på en detalj till i köket som jag inte har visat. Ovanför diskstället har vi satt ett tork ställ för att hänga glas när man har diskat dom. Jag kom på den iden när jag diskade och det blev så trångt att ställa glasen på bänken, även perfekt att hänga diskborste o slevar på.

De här små söta garn nystanen hittade jag på nätet ,tänkte testa att virka dessa små bakverk (garanterat kalori fria) ett bra pyssel när man sitter med en ond fot.

Vi ses snart igen
Kram Annika

Kommentarer

  1. Hej och tack för din söta lilla hälsning hemma hos mig, nu hittade ju jag till dig och din fina blogg!

    Smart idé med torkställningen för glas, att jag aldrig tänkt på det... =)

    Hit kommer jag tillbaka, jag blir följare och lägger dig i min blogglista så jag hittar hit igen! =)

    Kram Emma - Emmas Vita Drömmar ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar