Badrummet del 1

Hejsan mina vänner!

Tänk att det fortfarande är varmt ute, när jag i morse tog min morgon promenad kl 6 var det redan 17gr härligt. I helgen började vi ta oss an vårt lilla badrum på ca 3kvm o göra en enklare renovering, några kakel plattor ska bytas ut o taket målas om, sen nytt handfat , bänkskiva, lampor mm. Jag började slipa o spackla på några ställe på taket som färgen hade spruckit, idag ska det målas.
så här ser det ut från ingången


lampan på högskåpet är "tillfälligt" sen i dec då lysröret gick sönder, den ska inte vara kvar.
här ser ni högskåpet som tagits bortdet blev mer luftigt

det lilla väggskåpet flåren från ikea uppe..
För 2 årsedan köpte vi 2st pardörrar med frostat glas på annons, vi hade tänkt ha den ena som toa dörr, så i lördags började maken att kapa den för att den skulle passa dörr hålet, men vad för vånade vi blev när det visade sej att det inte var trä rätt igenom utan stoppad med nån slags vass emellan. Det var bara att åka till tippen med dom, snyft ...jag gav ju bara 200kr för dom så det var ju inte så mycket förlorat men det hade blivit snyggt. så nu har jag lite andra ideer för den befintliga dörren.
Kramis Annika

Kommentarer