flitiga LisaHej!
Idag har jag varit flitiga Lisa eller ska jag kanske säga duktiga Annika, iaf så har jag bakat råglimpor med min köksvän kitchen aid och varje gång så blir jag så lycklig av att resultatet blir såå bra, det är riktigt kul att baka med denna vän.


Passade även på att göra hem gjord musli denna gång blev det med pumpakärnor,aprikoser,cocosflingor o russin. har även gjort en sats tacokryddor till helgmiddagen. Nu ska jag ta och paketera lite saker som sålts på tradera.
kramisar Annika

Kommentarer

 1. När man skär första skivan av det nybakta brödet, lite ljummet. Då är det himmelskt gott.
  Låter som en jättegod musli också.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Så underbart med nybakat bröd, jag har dock ingen vän i köket så jag drar mig för att baka- ensam;) Kram Johanna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar